Ervaring Pradnya

Wij hebben Desie ontmoet toen ze bij ons kwam als doula in opleiding. We vonden haar meteen zo professioneel dat we nooit getwijfeld hebben om haar aan ons geboorteteam toe te voegen. Ze heeft een hele warme, beleefde en liefdevolle persoonlijkheid en altijd een lach op haar gezicht. Gedurende 3-4 maanden hebben we veel contact gehad en zorgde ze ervoor dat ik me op me gemak voelde en hierdoor mijn gevoelens kon delen.

Ze kan heel goed luisteren en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden. Alles wat ze inbracht tijdens onze afspraken was heel waardevol. Ze heeft ons veel informatie gegeven en haar ervaringen gedeeld. Haar passie voor dit vak en haar toewijding om te leren, en wat ze geleerd heeft toe te passen, is duidelijk zichtbaar.

Tijdens de bevalling werd ik uitgedaagd, maar door haar steun, motivatie en haar constante vertrouwen lukte het me om door te gaan. Desie zorgde ervoor dat ik me veilig voelde en dat hielp me om gedurende het hele proces gefocussed en positief te blijven.

Tijdens de bevalling heeft ze prachtige foto’s gemaakt, die we ons leven lang zullen blijven koesteren

Ontzettend bedankt Desie, zo fijn dat je onderdeel bent geweest van deze prachtige levensgebeurtenis, de geboorte van mijn zoon, en dat je je persoonlijke draai hebt gegeven aan de ondersteuning van zowel mij als mijn man.

Pradnya

< terug naar reviews